Alles begint met betrokken mensen

Wij concentreren ons op de optimale ondersteuning van mensen die met verf werken. En via hen de organisaties waar zij deel van uitmaken. De kern van onze aanpak is samenwerking en betrokkenheid.

Die samenwerking heeft verschillende vormen. Dat kan in de vorm van een advies, door het op tijd leveren van de bestelde materialen, maar ook door het organiseren van vaktechnische bijeenkomsten en demonstraties op onze filialen. Samenwerken aan een optimaal resultaat. Dat is ons doel.
Habeco is een betrokken verfgrossier. Ons werk draait om verf. En om mensen die van verf weten: onze klanten, onze leveranciers, onze medewerkers.


Onze markt hecht waarde aan een groothandel die met beide benen op de grond staat. Een partner die niet gebonden is aan één fabrikant; betrouwbaar is en op een transparante manier zaken doet. Habeco wil hét aanspreekpunt zijn voor iedereen die professioneel met verf te maken heeft.

shutterstock_2793608.jpg

Wij doen graag zaken met u en verwelkomen u dan ook graag in onze webwinkel of in één van onze filialen. U kunt de adresinformatie, routebeschrijving en een overzicht van alle evenementen terugvinden onder filialen.